Forside Klummer I ytringsfrihedens navn
I ytringsfrihedens navn Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Lørdag, 16. januar 2010 10:08Også broderlandet Norge får nu kærligheden at føle p.gr.a. krænkende Muhammed-tegninger i deres ellers så respektable, konservative avis, Aftenposten. Nordmændene vil ikke stå tilbage for DK.  Ytringsfrihedens (læs: ytringsfrækhedens) falske evangelium skal vi ikke være ene om.

Jeg kender bekendende kristne, der synes, det er helt okay med ”spot, hån og latterliggørelse” (Jyllandspostens egne ord) af islam og deres Muhammed.  Det har vi jo lovhjemmel for.  Det tilsiger loven om ytringsfrihed.  En slet skjult skadefryd fornemmes.  Vendt mod muslimerne.

Det er én ting, at provokerende konfrontation med islam ifg. verdslig selvforståelse er i skønneste orden.  Men det er ikke i orden, hvis bekendende kristne hopper med på vognen.  De fremmede, herunder muslimerne, er iblandt os som en evangelisk anledning til gennem vort liv, nærvær og vidnesbyrd at formidle Kristi kærlighed – ja, just den forsoningens kærlighed, som vandt os og gjorde os til Hans efterfølgere. Har vi mon glemt det?

Denne hellige, evangeliske lidenskab besjælede apostlen Paulus  - han, som sagde:  ”Blive mine efterfølgere!” og som var alt for alle for at vinde i det mindste nogle for Jesus Kristus.  Hvis du vil have bibelsk belæg for denne vision, så læs fx venligst 1. Kor. 9:19-23.

Vore missionærer, især dem, der jobber i muslimske lande, forstår dette og bedrøves over den danske og norske uforstand. 

Det burde vi også gøre.

-jn-

16.1.10

 
Copyright © 2020 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)