Forside Artikler Mit kørekort er blevet mig fradømt…
Mit kørekort er blevet mig fradømt… Udskriv Email
Skrevet af Alan Navaratnam   
Mandag, 14. august 2023 13:35

… men ikke af politiet, men af mig selv for at undgå at komme i den situation, som vist på billedet!


Det er sket af helbredsmæssige grunde, hvilket et øjeblik var som at rive hjertet ud af brystet på mig, men nej, det blev en kæmpe velsignelse!


Usynlige engle, dvs. frelsens ”tjenende ånder” (Hebr. 1:14), har gennem årene nådigt og ufortjent beskyttet mig og mine biler i adskillige farefulde situationer i ind- og udland.  Det behøver de ikke mere, men de holder sig måske hellere klar til at bære mig nænsomt hjem til paradiset, når tid er inde, sådan som det jo skete for Lazarus  (Luk. 16:22).


Det velsignede og prosaiske lille køretøj blev dog ikke ”skrottet”, men fortsætter med sine usynlige engle med et prægtigt barnebarn som ny ejer.  Den beslutning er min kones og min måske lykkeligste i mange år.


Fratages en velsignelse el. et privilegium  en kristen, kommer andre til i stedet.  De kan en kort stund måske være gemt , men ikke glemt og bliver snart synliggjort ”for menneskebørnenes øjne”. (Sl. 31:20)


Familie og slægt elsker vi uden familiebindinger.  Thi Evangeliet giver os  nye, livgivende og vederkvægende ”familierelationer”.  ”Det var som himmel på jord”, sagde en gudfrygtig kvinde til mig, da hun fortalte om et velstående, kristent hjem, hun blev ansat i som ung, og hvor hun oplevede sammen med andre troende ”de helliges samfund”, når det er bedst.


Den ”vision” har hun videregivet til mig, og jeg bytter den ikke bort med noget bekvemt køretøj, om det så skal være en dyr ”Mercedes”.  En sådan jordisk velsignelse tåler i øvrigt mit helbred ikke mere!  -  14.8.23 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)