Forside Artikler Det velmenende KD uden salt
Det velmenende KD uden salt Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Onsdag, 29. maj 2019 06:14



Tænk om vi havde et kristent parti med brændende vidner og en Åndens vækkerrøst, som  vil holde folkestyrets "ulykkeslove" (Es. 10:1) op mod Guds ord - herunder lovgivernes accept af homosex, som flere folkevalgte  praktiserer, mens tinget som sådan - og EU - billiger det som en "menneskeret".

Nej, drømmen om en saltholdig vækkerrøst forbli´r en drøm ligesom i 1970  ved "Kristeligt Folkeparti"s fødsel.  Slaget, 50 år efter, er tabt.

Kristendemokraterne (KD), deres nuværende navn, overlader stadig evangeliets vækkerrøst til de etaberede kirker og nøjes med at plædere for kristne "værdier" (hvad andre parier også gør).  De favner både ateister, muslimer og andre fjender af ev. som gode medlemmer. Ordene "synd" og "Guds ord" vil være yt, -  for det sorterer jo under kirken.

De tror på et comeback d. 5/6., og det er dem vel undt, men de vil intet udrette rent kristeligt, idet det politiske får 1. prioritet.  Det ville ellers være herligt, hvis de blev en del af den gruppe, der samles til "andagt" hver uge derinde og lade det handle om mere end "dagens tekst", fadervor og salmesang, men ja, om den vækkelse, DK sukker efter.

Det er selvfølgelig utopi.  KD´s sympatiske Isabella, - snart formand - er principielt enig med mig, men foretrækker kristen væremåde fremfor åben bekendelse til Kristus.  Det var også "linjen" hos folketingets kristne formand, hædersmanden  Chr. Mejdahl (V), da han fik det job i 2003.

Ideen med at vidne, kun når man bliver spurgt, holder heller ikke.  Journalisterne spø´r tit ind til selve troen hos KD, hvilket ville være en gylden anledning til at vidne om evangeliets og Guds ords absolutte sandhed, som ingen politiker kan gradbøje el. relativisere.

Men det skal vi fra den gemene hob huske på og ikke blot pege fingre ad KD.  Formaningen "Gør en evangelists gerning" (2. Tim. 4:5) gælder   vidner, som selv i sit liv har erfaret evangeliets frelsende kraft i  Kristus.

29.5.19 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)