Forside Klummer Homoseksuelle hos de kongelige
Homoseksuelle hos de kongelige Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Lørdag, 10. oktober 2009 17:14

De sætter en ære i deres skam.!  Fil. 3:19


Den vederstyggelighed, som homosex er ifg. Bibelen, er blevet blåstemplet af Hendes Majestæt Dronningen, da hun i tirsdags inviterede en række homoseksuelle par (sportsstjerner, politikere) til aftenselskab helt i pagt med tidens trend, bakket op af både politikere, biskopper og opinionen.


USA er ikke  ikke bedre.  Jeg læser netop i dag i Kristeligt Dagblad, at den tiljublede Barack Obamas regering har underskrevet en FN-erklæring, der anerkender homoseksualitet, biseksualitet og transseksualitet som  menneskerettigheder – noget, som Bush nægtede at gøre. Obama-regeringen sætter for alvor yderligere skub i den moralske opløsning i USA, hvis grundlæggere udviste en anderledes respekt for Bibelen og de guddommelige love.


De kristne ledere er påfaldende tavse, -  ikke destomindre kalder evangeliet også i 2009 syndere til omvendelse og tro på de fortabtes eneste Frelser, vor Herre Jesus Kristus.  Det gælder alle syndere, også de homoseksuelle, som Guds kærlighed også gælder. Er det ikke det, korset i vort flag handler om?


-jn-

21.3.09

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)