Forside Artikler "På den Klippe vil jeg bygge min kirke (menighed)!" Mt. 16:18
"På den Klippe vil jeg bygge min kirke (menighed)!" Mt. 16:18 Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Torsdag, 28. Juli 2016 00:42


En missionær, som også var en af lederne hos New Tribes Mission, USA, fortalte os, at han en gang var blandt de mange talere på en større missionskonference, men eftersom der var mange talere, der skulle "slippe til", fik de hver kun 3 minutter.

Han sukkede uden tvivl til Herren om et ord, og pludselig stod ordet fra Mt. 16:18 klart for ham.  Han nøjedes endda med at citere ordene:  "Jeg vil bygge min menighed!"  Han fik ordene sagt med guddommelig myndighed og tilføjede:  "Det job vil blive gjort!"  - 3 minutter var nok!

Jeg konstaterer nu, at gode brødre, som jeg ser op til, udtrykker bekymring for statsmagtens planer om at lovgive om ikke-folkekirkelige trossamfunds forkyndelse.  Frikirkepræsterne kan ifg. et eksisterende lovudkast se frem til et obligatorisk kursus i statsmagtens religiøse retningslinjer, herunder dennes "værdier" omkring seksuelle minoriteter og den hævdvundne ret til homovielser.

Men uanset hvad lovgivningsmagten truer med, står løftet alligevel fast:  "Jeg vil bygge min menighed!"  Statsmagten kan gøre både det ene og det andet med frikirkerne, men ikke uskadeliggøre Kristi menighed - Kristi legeme, som enhver genfødt troende tilhører.  Det giver ikke mere mening at være medlem af hverken fokekirken eller en frikirke.  Hele det religiøse establishment er nemlig verdsligt el. verdsliggjort.

Men, tak og lov, der findes en minoritet af Kristi disciple, som bekender sig til deres enhed i Kristus og samles til Hans navn (Mt. 18:20) uden for den religiøse lejr.  Det kan vi endnu gøre uden noget sharia-politi og uden at skulle gå til noget statsstyret kursus.  Dermed ikke sagt, at der ikke vil ske forfølgelser også på vore breddegrader, men da vil det ikke mere være et spørgsmål om kirkemedlemsskab, men om troskab mod vor Herre Kristus og vort kald til "at tale eller lære i Jesu navn."  (Ap.G. 4:18).

Til slut:  Når Jesus siger "på den Klippe", mener Han naturligvis sig selv som Klippen, Peter bekendte sig til og ikke nogen el. noget andet!

28.7.16 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)