Forside Artikler Skal Jehovas Vidner have monopol på at være vidner?
Skal Jehovas Vidner have monopol på at være vidner? Udskriv Email
Skrevet af Jørn Nielsen   
Søndag, 27. september 2015 04:30


Mange, måske de fleste af os, har i gadebilledet set ”Jehovas Vidner” stå med deres blad ”Vågn op!”  Ordene er  bibelske nok, men deres ”vækkerråb” peger på et andet budskab end det, jeg er sendt i byen med, nemlig den ”dagsbefaling”, vor opstandne Frelser gav:  ”Gå ud i al verden og forkynd evangeliet for al skabningen!”  (Mk. 16:15)  Dette evangelium er i al sin enkelhed ”evangeliet om Jesus”  (Ap.G. 8:35).

Når jeg har anledning til det, standser jeg gerne op og giver dem et ord fra Bibelen, evt. fra deres egen bibel, som de står med i den ene hånd, medens de holder deres blad synligt fremme med den anden hånd.  De kommer også til vor dør og inviteres indenfor, hvor jeg fortæller dem, hvordan jeg selv kom til troen på Kristus som min personlige Frelser.

Disse nidkære mennesker fra J.V. får da et personligt, selvoplevet vidnesbyrd, som de ellers aldrig oplever på deres mange ”canvas” besøg.  Det er ikke noget, jeg bare påstår, for det bekræfter de selv.

Mit pointe:  Disse mennesker er imponerende synlige i folket, medens de, der skulle være Kristi evangeliums lidenskabelige vidner overfor vort folk, som oftest gemmer sig bag beskyttende mure (kirker el. private mure), hvor der ofte mere dyrkes dansk hygge end det, apostlen kalder for ”i fællesskab at virke for evangeliet” (Fil. 1:5), dvs. dets udbredelse.

Jeg peger ikke fingre ad nogen, for jeg trænger selv mere end nogen til  en ny opblussen og iver for evangeliets mægtige vidnesbyrd.  2. Tim. 1:6

Eller skal J.V. have monopol på at gøre sig synlige i terrænet?

27.9.15 - jn

 
Copyright © 2024 For Kristus. Alle rettigheder reserveret.
 

Til eftertanke

”Ethvert skrift er indblæst af Gud”

(2. Tim. 3:16)